A kiválasztott áru mellett feltüntetett egyégár, BRUTTÓ vételár. Webáruházban szereplő képek csak illusztrációk!

Tisztelt Vásárlóink!

Áruházunk a mai (2018. 12. 17.) naptól, telephelyünk 2018.12.21-től 2019. 01.07-ig zárva tart.

Új rendeléseket idén már NEM teljesítünk.

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Az Webáruházon keresztül megrendelt termékeket a Vásárló címére, telephelyére igény szerint juttatjuk el.

Cégünk kereskedelmi üzlethelyiséget is üzemeltet, így igény esetén a termékek átvehetőek telephelyünkön személyesen is.

Cím: H-1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 5-7. A megrendelt terméket 8:00-13:00-ig tudja telephelyünkön átvenni!

Szállítás költsége: A Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint

A webáruházban minimális érték és rendelési darabszám van, vegye figyelembe, a postai utánvét költségét is!

Általános feltételek

A 12.00 óráig beérkezett rendeléseket - amennyiben annak tételei raktárkészleten vannak - 1 munkanapon belül leszállítjuk, akár az ország bármely pontjára a Megrendelő által megadott címre, munkaidőben. A 12.00 óra után érkezett megrendelések várhatóan, 2 munkanapon belül a Megrendelő által megadott címre, munkaidőben kiszállításra kerülnek. Az ünnepnapokon, valamint hétvégén érkezett megrendelés logisztikai szempontból a munkaszüneti napot követő első munkanapon érkezettnek tekintendő. Készlethiány esetén külön értesítést küldünk, és egyeztetünk a szállítás határidejéről is. Ha a felkínált időpont túl késői, lehetőség van a rendelés lemondására. Abban az esetben, ha a megrendelt áru hiányosan vagy sérülten érkezik meg, az árut visszavisszük, és térítésmentesen újra kiszállítjuk. Hibás teljesítés esetén az ismételt szállítás költsége a vevőt nem terheli. Abban az esetben, ha egy termék tévesen lett megrendelve, az áru cseréjét ismételten csak a teljes szállítás megismétlésével tudjuk biztosítani. Ebben az esetben szállítás költsége a vevőt terheli.

Megrendelés lemondása

Megrendelését minden következmény nélkül lemondhatja a szállítást megelőző munkanapon 12.00 óráig. Ettől eltérő időpontban történő lemondás esetén a megrendelt termékek értékének 20%-át, kiszámlázhatjuk a Megrendelőnek, mivel a logisztikai, szállítási folyamat ekkor költségek nélkül már nem állítható le. Érvényes, a Megrendelőre nézve kötelező erejű megrendelésnek minősül minden olyan irat, melyen a megrendelő cég neve és bármely képviselőjének vagy alkalmazottjának aláírása szerepel, és mindazok a boritekok.hu / szinesboritekok.hu / unioprint.hu / boritekgyarto.hu webáruházak rendszere által küldött visszaigazolások, amelyekre a szállítást megelőző munkanapon 12.00 óráig nem érkezik lemondás.

Fizetési feltételek

Személyes átvétel: telephelyünkön 8:00-13:00-ig (H-1087 Budapest, Asztalos Sándor utca 5-7.) az áru átvételekor készpénzben

Utánvételes fizetés: kiszállításkor készpénzben fizetendő az áru ellenértéke, a készpénzfizetési számlát a csomag tartalmazza.

Átutalás: a megrendelést követően haladéktalanul intézkedünk a termékek kiszállításról, a számlát a csomag tartalmazza, vagy postai úton juttatjuk el a megrendelőhöz.

Ez a fizetési mód nem automatikus, azon - már meglévő - céges partnereink vehetik igénybe, akikkel cégünk erről külön megállapodott és a boritekok.hu / szinesboritekok.hu / unioprint.hu / boritekgyarto.hu webshop regisztrált ügyfelei, valamint nincs lejárt számlatartozásuk.

Ezzel kapcsolatban kérjük keresse Szabó Lászlót a boritek@t-email.hu e-mail címen.

Késedelmes fizetés esetén a törvényben előírt mértékű késedelmi kamatot számítjuk fel.

Az ÁSZF megváltoztatási jogát, külön értesítés nélkül fenntartjuk!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd