A kiválasztott áru mellett feltüntetett egyégár, BRUTTÓ vételár. Webáruházban szereplő képek csak illusztrációk!
Az egyedi bélésragasztással gyártott termékek rendeléseit kizárólag előreutalásos fizetési móddal tudjuk felvenni!CSERE ÉS VISSZATÉRÍTÉS

Az elállási jog a Webáruház által kínált termékek teljes körére, indoklás nélkül gyakorolható. Az EU. szabály csomag átvétele után 14 naptári napot biztosít a vásárlónak, hogy a vásárlástól elálljon. CSAK EREDETI CSOMAGOLÁSBAN VISSZAKÜLDÖTT, SÉRTETLEN ÁRUT ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI, AMIT MÉG NEM VETT HASZNÁLATBA. A cserélendő termék értékét le tudja vásárolni, igény szerint további termékeket is választhat. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, akkor nem áll módunkban visszavenni. Elállás esetén vásárlónkat kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A visszaküldött áru ellenértékét és a számlázott kiszállítási díjat, az árú beérkezését követően legkésőbb 30 napon belül küldjük vissza Önnek postai utalvánnyal, vagy számlájára, banki átutalással. Kérjük az árut, mely nem felel meg az elvárásainak, SZÁMLÁVAL együtt eredeti állapotban, eredeti csomagolásban küldje vissza, a saját költségén. Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni.

Minőségi kifogás, reklamáció: vásárlónkat kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Ön a termékkel kapcsolatos szavatossági igényét csak a termék mellé minden esetben mellékelt, számlával együtt érvényesítheti. Nem vonatkozik a szavatosság a nem rendeltetésszerű használatból, valamint az erőszakos behatásokból bekövetkezett károsodásra, sérülésekre! Nem vonatkozik a szavatosság, ha a terméken az Ön, vagy más személy, átalakítást, javítást végzett! Fenntartjuk a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor Webáruház online felületén megtalálható. A Webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát. Rajtunk kívülálló technikai hibáért felelősséget nem vállalunk.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!